Nystart!

Äntligen är det dags att börja blogga igen och vad  väl passa bättre än att  få chansen att skriva här för Uniqe!

Det var länge sen jag i lite av en impulshandling raderade min senaste blogg och jag trodde nog inte heller att jag några år senare skulle bli sugen på att ta upp bloggandet igen. Då.

Nu, idag, är jag mer ivrig än tidigare att komma igång med orden, språket, bilderna, tankarna… och allt det tack vare en rätt så härlig och lika knasig och framför allt alldeles fantastisk tjej, Uniqes egen Ina.

Vem är då jag?
I ett försök att sammanfatta en ganska så rörig och något neurotiskt fanatisk pysslare så skulle jag nog säga att beskrivningen påhittig, nytänkande idéspruta och envisheten själv skulle göra mig mest rättvisa.

Jag är stolt mamma till fem ljuvliga skapelser och minstingen är idag endast 10 dagar.
Min familj är det jag brinner för allra mest och det är här hemma med snabba små fotsteg över golvet, syskonens ständiga tjat om vem som ska få först, mest, störst och utvälta juiceglas som jag tankar energi, glädje och det där lilla extraslaget långt in i hjärtats kammare.  Min familj är 100% kärlek och lycka och det kommer också att synas i min blogg.

Andra intressen är allt som passerar i kreativ väg. Färg, form, material och känsla! Göra om, gör nytt, se andra nya möjligheter och ge utdömda föremål nytt liv är en av de saker som driver mig och upptar mycket av min tid och mina tankar.  Så DIY, pyssel, konst i alla dess former, färg, kreativitet, nyskapande, idéer hit och dit, foto och återanvändning samt en hel del fix & trix.

Matlagning, bak och födans påverkan på kroppen och livet ligger mig varmt om hjärtat och jag delar mer än gärna med mig av mina recept och matupplevelser. Även självhushållning kommer dyka upp här och var i bloggen.

Mer då?
Förutom att skriva om familjen, tankar kring mänskliga möten, relationer så står övriga av Uniqes kategorier högt på min lista ( eller listor… jag är beroende av att lista allt och då menar jag verkligen ALLT ). Hälsa, personlig utveckling, mindfulness och tankar kring allt från de allra minsta vardagsbetraktelser till de stora frågorna i livet och även lite babbel där emellan.

Så nu när jag nästan lyckats förvirra mig själv med alla dessa ord är det nog dags att säga godnatt från mig.

One Response to Nystart!

  • Ingen är gladare än jag att det är du som fyller en stor del av uniqes inspiration genom din blogg. Som du skrev så är vi rätt likasinnade och din beskrivning av dig själv kunde lika gärna varit jag (utan fem barn…eller det har jag ju också när jag tänker efter :D)
    Din unika blogg kommer bli otrolig att följa.

    Vi är UNIQE! (Fler kommer vi förhoppningsvis bli)

    Kram Ina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *