Läkarbesök för fem barn på en dag avklarat -check!

Låter kanske snabbt och smidigt att ta alla på en gång? Ja det kanske man skulle kunna tro.  Det trodde till och med jag när jag bokade in alla på samma dag med 11 mils resa med kommunala färdmedel. Att det skulle bli smidigare så.  Fem flugor i en smäll liksom.

Jag stressade sönder till den grad att jag glömde mobilen tre (!) gånger på olika bussar.
Första gången var det en kille som suttit på samma buss som såg att min mobil låg kvar på sätet när jag gått ur bussen och kom ifatt oss för att lämna den. 
Andra gången var strax därefter när vi klivit på buss nr två i ordningen. Vi åkte en halvtimme och sen klev jag av bussen. Mobilen? Jo den låg kvar på sätet. Älsklingen min såg som tur var det och tog med den åt mig. Han har blivit van.
Tredje gången var när vi klev av den fjärde bussen. Mobilen? Nej den låg kvar på sätet.  Jag gick lyckligt ovetandes hem.

Sen kom PANIKEN!!! Min mobitelefon är försvunnen! Tänk om någon hittat den och tagit den? Tänk om jag strax är skyldig 50.000kr för nåt köp eller utlandssamtal! Tänk om alla foton är borta för gott? Alla foton på Charlie från allra första andetaget fram tills nu fanns i mobilen.
Telefonen är rätt ny. Fodralet är ännu nyare. Plånboksfodral. PANIIIIIK jag har ju visa-kort, legitimation, kontanter och en massa andra viktiga kort däri.

Sen följde många timmars ringande, sökande och spärrande. Fy tusan vad orolig jag varit. Inte för att saker i sig är viktiga men saker är sällan så enkla. 

Dagen efter fick jag tillbaka telefonen som hade åkt länet runt med buss och ingen var lyckligare än jag!
Men nu är allt spärrat och ska låsas upp och beställas nytt och det ena med det tredje.

Amningshjärna? Sömnbrist? Stress?

Min fina dotter Elin erbjöd mig sina egna pengar medans mina var på resa. Hon erbjöd även att avstå lördagsgodis.  Hur omtänksamt är inte det!?

image

image

Läkarbesöken gick bra och vi hade tajmat det så att det gick på löpande band. Då barnen har allergier och astma så går vi sedan många år tillbaka hos en barnallergolog och det kunde inte vara bättre.
Han är inte bara en duktig specialist utan har ett fint bemötande av såväl vuxna som barn och kontinuiteten är den trygghet man önskar sig när det gäller ens barn. Tummen upp för denna specialistmottagning i Aleris regi

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *