Fredagsfest

Äntligen helg!
21 och fredagskväll. Bella, Vira & Charlie sover redan. Micke junior sover över hos en kompis. Elin likaså. Micke har åkt till jakan och här sitter alltså jag. Ensam uppe och rätt nöjd med det. Ska samla mina tankar och idéer i dagboken och sen bädda ner mig tidigt med Charlie.

image

De dagar som gått har varit intensiva. Älsklingen har varit här flera dagar denna vecka och det är alltid lika mysigt varje gång. Läxläsning har det varit mycket av. Möten. Läkarbesök. Bvc. Samtal med skolan. Tårt- & kakbak. Kalasfixande och födelsedagsfirande. Veckohandling och  vinterskoshopping.

En av höjdpunkterna var självklart Mickes match i onsdags

image

www.lokalsport.nu/fotboll

Inte så lite stolt mamma var jag och då gör det inget att det regnade och nästan stormade när vi hejade! Snyggaste målet stod såklart Micke för!

Vi hade även Viras 3-års fest som gjorde mig så glad i hela kroppen

image

och gladast av oss alla var nog Vira! Och då är jag nöjd. Först då kan jag luta mig tillbaka och tänka att det här gjorde jag bra! 👌

Resten av veckan kommer att bestå av kolonilottsfix, pannkaksmarathon och planering av nästa kalas (Elin fyller strax 8 år!).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *