Hårklipp och tårtbak

Efter en lång och intensiv helg (hårklipp på Viris och Isabella, städning, pannkaksmaraton och mycket kreativt pysslande i diy-anda) med huset fullt känns det skönt att få rå om barnen lite en och en.

image

Igår var jag ensam hemma ett par timmar med Charlie och vi började med shopping av vinterkläder och sen en kaffe med mys här hemma.
Helt underbart och väldigt efterlängtat!
För den här lille killen är så glad och lättsam att det är lätt och ofta hänt att han bara får glida med och inte alltid får den uppmärksamhet han så väl förtjänar.

image

Sen hämtade jag Elin på skolan och vi gick på ett möte och därefter cykla till Ica för lite kompletteringshandling och så blev det häxhattar till tjejerna på Halloween och en å annan läskig ljuslykta och skrämmande snyggt deko till bordet.
Pizza-slice till middag och sen drog jag och Inga igång bak av tårtbottnar till hennes 8-års partaj med familjen på måndag.

image

Och medans ugnen gjorde sitt så passade vi på att fixa hårtvätt och jag fick även klippa Elins hår. Hon har ju så fantastiskt fint, men otroligt svårskött, lockigt guldigt hår som nu fick en ny frisyr a la page.
Jag är helnöjd med resultatet och lite avis. Tänk om jag själv hade ett hår som Elins!

image

Kvällen avslutades med mellismys och festplanering i soffan. För om knappa två veckor är det dags och nu ska inbjudningskorten pysslas ihop och skickas ut.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *