Wow no coW!

Det här är så spännande! Äntligen händer det något. Inte något bra i egentligen mening men jag tror att det kan komma ut något bra av det.

Svensk Mjölk stämmer Oatly

image

Och jag följer hela händelsen med stort intresse. Inte bara för att jag är förälskad i, och beroende av, Oatlys alla havreprodukter och deras träffsäkra slogans utan också för att den här frågan har alltid varit viktig för mig.
När ska de stora sluta köpa sig makt och istället göra plats för de små och samarbeta för att ge alla (även allergiker och de som faktiskt inte vill dricka komjölk) en möjlighet att få i sig en schysst frulle eller what ever?
När kommer de stora och deras motiv granskas och hamna under lupp?

Och vem säger egentligen att mjölk är så bra? Och ger starka ben och bla bla bla. Är dessa argument ens hållbara längre i modern tid?

Direkt från Oatlys IG:

image

Och på hemsidan:

image

image

Resten och alla dokument (Svensk Mjölks stämningsansökan och alla bilagor, Oatlys svar (interimistiskt yrkande) samt bilagor) finns att läsa på hemsidan:
www.oatly.com

image

Heja Oatly! Stå på er! Och tack för att ni förgyller min och familjens måltider samt att ni alltid tar er tid att gilla och kommentera mina bilder! 🌹
The power of oats knows no limits!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *