Friskvård eller inte?

Ni som följer bloggen och vet hur stor utmaning, och hur svårt, det verkligen är för mig att gå till frisören, ni vet ju också att jag hade bokat in ett frisörbesök denna vecka. Jag hade beslutat mig för att trotsa obehaget och faktiskt både klippa och färga håret hos en salong i närheten. Något som fått mig att ta tag i det just nu är att jag har friskvårdscheckar från jobbet som går ut om cirkus en vecka nu och jag vill liksom inte vara tvungen att kasta dem i sopen för att dem hinner gå ut! 1000kr är ändå tusen.

Men… jag avbokade tiden jag hade efter mailkontakt med frisören. Jag skickade iväg ett mail med frågan om dem tar friskvårdscheckar som betalning som det står på deras hemsida att dem glr. Svaret jag fick var nej. Enligt FC s egna regler så gäller checkarna hudvård och ej hårvård. Trist för nu hade jag faktiskt laddat mentalt för att gå och styla mig

image

Och jag som hade tänkt vara modig… 😉
Bild lånad från IG

Men är det inte lika mycket friskvård att ta hand om sitt hår som att ta hand om sin hud? Det tycker jag!
Att vara snygg i håret gör att man sträcker på sig lite extra och jag kan säga att det är lättare att gå ut bland folk om man själv tycker att man åtminstone är snygg i håret!

Vad tycker ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *