Älskade unge!

Idag har vi varit i Jakobsberg hos älsklingen min och innan vi åkte hem så blev vi bjussade på burgare medans vi letade kalaspresenter. Det är inget som står på vardagsmenyn men tusan så gott det kan vara att vara onyttig ibland. På grund av alla allergier så äter vi egentligen aldrig ute men nu under testperioden är det ju mycket lättare så idag passade vi på.

image

image

M skulle jobba så Vira följde med mig och Charlie hem. Och vad mysigt vi haft det! Och roligt! Tänk vilka samtal det faktiskt går att ha med denna ljuvliga tjej! Älskade unge!

Sen hann vi med Kinagungan och lekparken i blåsten innan det blev dags att gå hem och laga riktig husmanskost till middag (försöker balansera upp dagens måltider ;)).
image

Hur gör man egentligen med små bebisar i denna stormblåst?
Charlie avskyr när det blåser och han får liksom panik. Jag har ju honom i sjalen och brukar stänga jacka runt och tar ofta med filt att ha för att kunna skydda mot blåsten men det känns ibland inte tillräckligt.

Kvällen för Vira och Charlie avslutades med bad och sen mys i soffan medans storebror var iväg på fotbollsträning. Min kväll blev väldigt mycket fix&trix inför kalas, maskerader och helgens resor.

image

Nu e det tröttigt värre!

Godnatt från oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *