Love your oats

Efter att ha avstått och till och med undvikit gröt i alla år så smakade jag en liten portion lyxig havregrynsgröt hos Ina här i veckan. Och jag överlevde! Jag mer än överlevde, jag till och med njöt lite grann och förvånades över att konsistensen var helt okej, att det faktiskt såg lite gott ut, att jag vågade!

Jag har bara haft en sak jag inte äter. Nu har jag ingen ☺

Motiverad och inspirerad av grötlunchen hos Ina lagade jag nu ikväll gröt till mig och Micke junior.

image

Havregryns- & dinkelgröt
med äkta vanilj, torkad aprikos, blåbär, kokosflingor, ekologisk kallpressad linfröolja och ekologisk osockrad kokosdryck.

Tummen upp!
Carro ger 👍👍av 5 i betyg.
Micke junior ger 👍👍👍

Vad det bästa med gröten är?
Att jag nu lättare kan få mina barn att prova gröt i alla dess former utan att känna mig som en hycklare som inte äter gröt själv.
– ”Jamen det är ju sååå nyttigt!”

One Response to Love your oats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *